Din sömn, vår passion.

Vår vision är enkel – ”Att hjälpa människor till en bättre sömn”. Detta gör vi genom att erbjuda en unik upplevelse med bland annat noggrant utvalt sortiment och expertrådgivning.

Idag är vi Sveriges största specialist på duntäcken, dunkuddar och sängkläder. Som specialist är vårt kundanseende extra viktigt för oss, eftersom våra nöjda kunder är vår absolut största marknadsföringskanal. Av denna anledning har vi lagt ner mycket energi på att endast erbjuda produkter av högsta kvalitet till villkor som känns trygga och bra för dig som kund.

Nöjda kunder! Vi tar våra kunder på allvar och är rankade bland de bästa i kategorin sovrum på Trustpilot med 4.7/5 i kundnöjdhet. Läs gärna våra omdömen och vad våra kunder har att säga om oss på Trustpilot eller kolla in vår video nedan.

Kontakta oss gärna

Har du frågor om oss eller våra produkter är du hjärtligt välkommen att ta kontakt med oss via mail, chat eller telefon.

Telefon: 0363308351
E-post: info@dunbutiken.se

om-oss

Fyra goda anledningar att handla från Dunbutiken

Endast kvalitetsprodukter med bra garantier

Som kund till oss ska du kunna lita på att du alltid får en produkt av mycket hög kvalitet och komfort. På Dunbutiken säljer vi därför endast utvalda produkter som testats av oss själva och vår kräsna personal. Våra duntäcken kommer också med marknadens längsta garanti – nämligen 10 år.

Allergi- och djurvänliga produkter

Alla våra duntäcken och dunkuddar är allergicertifierade och har öko-tex klass 1 märkning, vilket garanterar att all textil är fri skadliga ämnen. Det är viktigt att värna om miljön och djuren. Därför kommer dunet i våra duntäcken och dunkuddar uteslutande från europeiska gårdar med EFDA:s märkning för spårbarhet.

Personlig kundservice och nöjda kunder

Hos Dunbutiken är du alltid välkommen att ta kontakt direkt med oss, d.v.s. inga jobbiga samtal med någon avlägsen supportorganisation om du behöver hjälp med något. Vi finns alltid här för att hjälpa dig, både innan, under och inte minst efter ditt köp.

Snabba leveranser och trygga villkor

Snabba leveranser från vår butik (1-3 dagar). Fria returer och fri frakt för beställningar över 800 kr samt öppet köp i 30 dagar.

Scroll to Top