Tempur

Unikt tryckavlastande material utvecklat av NASA. Sedan 1991 har Tempur arbetat med att optimera människors sömn världen över. Läs mer här >>

Utvecklat av NASA på 60-talet för att absorbera g-krafter under rymdflygningarna. Vidareutvecklat av Tempur för att maximera avlastning under sömn genom noggrant utvecklade och funktionella madrasser och kuddar.

Våra madrasser från Tempur kommer alltid med 10 års garanti

Tillsammans med forskning och utveckling sker tillverkningen i Tempur anläggningar i Danmark.

Tack vare de viskoelastiska cellerna i Tempur-materialet fördelas vikten på ett optimalt sätt så att både kudde och madrass formas efter din kropp. Oavsett kropp eller sovställning har Tempur något som passar just dig.

Filter Visar enda resultatet
Pris
Kategori
Värmenivå
Dunsort
Mått
Kuddhöjd
Kuddstabilitet
Varumärke
Färg
 • 25 %
  Upp till 2649 kr
  25 %
  Upp till 2649 kr
  Snabbkolla
  7946 kr
  105x200 120x200 140x200 160x200 180x200 80x200 90x200
  This option is required

Högteknologisk komfort grundad i NASAs rymdforskning

Tempurs ikoniska material bygger på det material som NASA-forskare tog fram på 60-talet, som kom att kallas ”memoryskum”. Den revolutionerande tekniken optimerade absorptionen av g-krafter under rymdfärd och gav överträffande komfort. Sen dess har tekniken utvecklats vidare av Tempur och förvandlar idag människor sömn runt om i världen.

Tack vare Tempurmaterialets öppna cellstruktur erbjuder kuddarna och madrasserna miljarder stödpunkter för att avlasta din kropp på bästa sätt – vilket garanterar en optimal sömn. Materialets unika kvalitet innebära att madrasserna behåller minst 95% av sin höjd (utan klumpar eller knölar). Därför erbjuds även en generös garantilängd på hela 10 år. För att säkerställa att din sömn inte blir störd är materialet extremt rörelseabsorberande. På så sätt får du alltid en behaglig sömn, oavsett om du sover själv eller med någon du bryr dig om.

Nordisk tillverkning

Tempur-matieralet tillverkas i de egna fabrikerna i Danmark där även forskning och utveckling sker. I dessa anläggningar utförs strikta kontroller för att säkerställa att varje enhet håller den kvalitet som endast en Tempur-produkt kan erbjuda. Under de 60 timmar det tar att tillverka en madrass utförs hela 67 kvalitetskontroller.

Du behöver inte oroa dig för att behöva anpassa dig till Tempur – Tempur anpassar sig till dig!

Scroll to Top