Returer

Du kan returnera dina varor kostnadsfritt inom Sverige via DHL Service Point om du har tillgång till en skrivare genom att använda vårt returformulär nedan. Har du ingen skrivare eller vill använda en annan frakttjänst än DHL Service Point kan du själv returnera dina varor med valfritt transportbolag, tänk på att du som köpare då själv behöver bekosta transporten.

Ska du byta en vara mot en annan? Då gör du returen som vanligt och lägger sedan en ny order för den nya varan (eventuell fraktkostnad från din första order kommer att krediteras när vi mottagit och behandlat din retur).

Genom att genomföra en retur godkänner du nedan returvillkor: 

Alla returer måste skickas så att dessa levereras direkt till vår returadress nedan. Vårt lager har tyvärr ingen möjlighet att hämta och behandla retur som skickas till ett utlämningsställe.

Dunbutiken
C/O: DreamLogistics Engelholm
Produktionsvägen 10A
26278 Ängelholm

Det åligger köparen att noga kontrollera varornas skick innan dessa skickas tillbaka till säljaren. Alla varor och förpackningar som returneras måste vara i oförändrat skick (gäller ej reklamation). Om de returnerade varorna och dess förpackningar efter granskning ej bedöms vara i oförändrat skick (t.ex. att dessa innehåller spår av hårstrån, ludd eller är smutsiga) har säljaren rätt att debitera köparen för värdeminskningen.

Som köpare är du ansvarig för att varorna paketeras på ett säkert sätt vid en retur och att de kommer fram till säljaren. Be därför alltid om ett inlämningskvitto när du lämnar in dina varor till ombudet. Returfraktsedel samt returformulär skickas via e-post för utskrift när vi mottagit ditt returformulär. Tyvärr har vi i dagsläget ingen möjlighet att skicka retursedel via brev.

Observera att det beroende på arbetsbörda kan ta upp till två veckor från det att vi mottagit din retur tills dess att vårt lager har hanterat returen. 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Please check this field.
Scroll to Top