Mille Notti

Hos Dunbutiken hittar du ett stort utbud av sängkläder, kuddar och täcken från den svenska hovleverantören Mille Notti. Läs mer här >>

"Bra service, bra produkter. Helt problemfritt från början till slut! Dessutom bra pris på mitt fina duntäckte." Ingeborg

Vår kunder ger oss 4,7 i snitt baserat på 1200 omdömen från trustpilot.

Alla kuddar och täcken från Mille Notti innehar Astma- och Allergiförbundets märkning.

Europeisk tillverkade sängläder med öko-tex klass 1 märkning (fri från kemikalier och lämpligt för spädbarn) med ekologiska alternativ.

Betala aldrig för mycket med läs om vår 2 veckors prisgaranti här

filter 2
Filter

Visar 1–28 av 84 resultat

Svensk kvalitet tillsammans med italienska former

Det svenska familjeföretaget Mille Notti erbjuder underbara sängkläder, duntäcken och kuddar och ett brett urval av textilprodukter till ditt sovrum och badrum. Stilfull och tidlös design blandas med inslag av samtida färger och mönster.

Sedan starten 1991 har Mille Notti haft visionen att leverera hög kvalitet och en oemotståndlig känsla. Mille Nottis produkter finns representerade i allt från privata hem till fina boutique hotell, och sedan 2011 är företaget kunglig hovleverantör.

Produkterna tillverkas i Europa hos noga utvalda leverantörer som följer EU´s miljö- och etiska krav. Under de senaste åren har Mille Notti lagt hög vikt på ekologisk framställning och idag finns både sängkläder och en helt ekologisk frottékollektion i sortimentet.

Mille Nottis dunprodukter är certifierade av IDFL (International down and feather laboratory) som säkerställer att produktionen sker på ett etiskt sätt. Mille Nottis dunprodukter är dessutom rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

Välkommen att upptäcka Mille Nottis sortiment med underbara kvaliteter som du kommer vilja behålla för alltid.

Pris

Kategori

Värmenivå

Dunsort

Dunsort

Mått

Varumärke

Färg

Scroll to Top